- Nagelreparatie - LCN Wilde Pedique - Silver Plus

LCN - Wilde Pedique - silver plus

 De nieuwe standaard in teennagelcorrecties……..


Moderne, cosmetische teennagelcorrectie

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat onze voeten dag in dag uit ons volledig lichaamsgewicht moeten dragen? U zult begrijpen dat uw voeten letterlijk en figuurlijk constant onder druk staan.

We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het klimaat het toelaat, kunnen uitpakken. Nieuwste ontwikkelingen en moderne technieken laten ons toe om naar blijvende, individuele oplossingen te zoeken binnen het kader van cosmetische voetverzorging.

LCN WILDE PEDIQUE silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Wat verstaan we onder “moderne teennagelcorrectie”?
Met LCN Wilde Pedique silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. LCN Wilde Pedique silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN Wilde Pedique silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.

In overleg met u, en na de beoordeling van het bestaande probleem en de gekozen oplossing, zal er een zo natuurlijk mogelijke teint uitgezocht worden om de teennagelcorrectie te realiseren. Het spreekt bovendien voor zich dat er bij verkleurde teennagels een kleurcorrectie aangewend kan worden.


LCN Wilde Pedique silver plus & Mycose nagels  

LCN Wilde Pedique silver plus – een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycostische componenten nog beter ondersteunt.

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur of spray. De mykosept spray is verkrijgbaar in de praktijk (zie ook producten).  


LCN Wilde Pedique silver plus & French Pedicure

LCN Wilde Pedique silver plus kan eveneens gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy “French” is bijzonder geslaagd. Om dit effect te verkrijgen wordt LCN Wilde Pedique silver plus ‘pink’ aangewend in combinatie met de FM Pearl White aan de nagelrand.

Altijd en overal mooi verzorgde voeten!

 

 

LCN Wilde Pedique silver plus & - Nabehandeling

Het spreekt voor zich dat de LCN Wilde Pedique silver plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Daarom dient deze regelmatig te worden bijgewerkt. Maak hiervoor tijdig een nieuwe afspraak!

Bron: www.lcn-cosmetics.nl

Aangedane nagel voor de nagelcorrectie

Nagelcorrectie


Medisch pedicure - Oncologisch Voetzorgverlener

       


Afspraak

Behandeling volgens afspraak. Bel of whatsapp naar 06 - 24 31 91 84 of mail naar info@pedicurepraktijkblom.nl

Nieuwe klanten

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om nieuwe klanten aan te nemen of om u op de wachtlijst te plaatsen.

Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 14:00 uur en van 18:30 tot 21:30 uur


maandag 09:00 - 14:00 & 18:30 - 21:30
dinsdag 09:00 - 17:00    
woensdag gesloten    
donderdag 09:00 - 14:00 & 18:30 - 21:30
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    
Algemene gegevens
Bergstraat 7
6301 AB Sibbe - Valkenburg

T.  06-24319184
E.  Info@pedicurepraktijkblom.nl
KvK nr.  66594944Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website